500ste volger op Pinterest

Homepage PuzzeltochtOnline op Pinterest

Een belangrijke mijlpaal!

8 september 2017 - Vandaag heeft PuzzeltochtOnline haar 500ste volger op Pinterest mogen verwelkomen. Met het bereiken van deze mijlpaal, reeds in het eerste jaar van PuzzeltochtOnline, zijn we heel blij! We willen daarom van de gelegenheid gebruik maken om onze trouwe volgers op Pinterest hartelijk te bedanken voor hun interesse in onze puzzeltochten en toeristische prikborden!

Wat is Pinterest?

Pinterest is een gratis sociaal medium waar gebruikers zich specifiek richten op het verzamelen van foto's en andere soorten afbeeldingen, zoals: citaten en infographics. Deze plaatsen (= pinnen) ze vervolgens op hun eigen, zelf aangemaakte, digitale prikbord(en).

Het doel van Pinterest is om inspiratie op te doen of contact te leggen met gebruikers die dezelfde interesses hebben.

Waarom Pinterest?

Eén van de grote voordelen van Pinterest is dat dit medium uitermate geschikt is om producten en diensten visueel te promoten. Het spreekt dan ook vanzelf dat PuzzeltochtOnline optimaal van deze mogelijkheid gebruik maakt!

PuzzeltochtOnline ziet dit sociale medium als een etalage waarin we onze puzzeltochten eenvoudig bij geïnteresseerden van over de gehele wereld onder de aandacht kunnen brengen.

Naast prikborden met foto's van de mooiste plekjes die je tijdens het maken van onze puzzeltochten tegenkomt, vind je op onze Pinterest-pagina ook een groot aantal prikborden met foto's van toeristische highlights in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, België, Luxemburg, enz.

Neem eens een kijkje op onze Pinterest-prikborden!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de meer dan 5.000 pins die momenteel op onze prikborden aanwezig zijn? Kijk dan snel op de homepage van PuzzeltochtOnline op Pinterest. We nodigen je graag uit om één of meerdere van onze prikborden te volgen of om onze afbeeldingen op je eigen prikbord te pinnen!

Reactie toevoegen