Over Belduna

Logo Belduna

 

Belduna is een bedrijf in Katwijk (ZH) dat zich richt op de ontwikkeling van gratis educatieve puzzeltochten per auto, per fiets of te voet, waardoor toeristen en recreanten op een plezierige en ontspannen wijze kennis kunnen maken met de talrijke bezienswaardigheden en attracties, die ons land rijk is. Daarbij ligt de nadruk op cultuur, natuur en historie.

Door middel van de website www.puzzeltochtonline.nl wordt uw aandacht gevestigd op een steeds groter aantal fotogenieke Nederlandse regio’s, steden en dorpen, die een bezoek meer dan waard zijn en waarover je het nog vaak met familie, vrienden en buren kunt hebben. Het is met opzet dat Belduna sommige toeristische toplocaties op deze website nog even buiten beschouwing laat. Op deze wijze wil Belduna haar steentje bijdragen aan de behoefte van spreiding en de vermindering van de grote toeristische druk op bekende hotspots.

Onze visie

  • Toerisme is een snel groeiende inkomstenbron.
  • We zien dat de massaliteit van het toerisme in de komende jaren zal leiden tot grotere weerstand bij de bevolking in de traditionele toeristencentra.
  • De druk om dit probleem in goede banen te leiden neemt toe.

Onze missie

  • Een oplossing ligt in het verdelen van de toeristenstroom over het land. Nederland heeft de toerist veel meer te bieden dan de kaas, klompen, molens en voorjaarsbloemen in het westen van het land.
  • Om de toenemende weerstand bij de bevolking in de vaak overvolle Nederlandse toeristencentra te reduceren en andere provincies mee te laten profiteren van deze inkomstenbron, willen wij de aandacht van de toerist richten op cultuur, natuur en historie buiten de traditionele hotspots.

Uw zakelijke partner

Profielfoto Marco Durieux (Eigenaar Belduna)

Marco Durieux