Over Belduna

 

Logo Belduna

 

Belduna is een bedrijf in Katwijk (ZH) dat zich richt op de ontwikkeling van digitale en gratis puzzeltochten per auto, per fiets of te voet. Zij heeft als doel toeristen en recreanten op een educatieve en ontspannen wijze kennis te laten maken met de talrijke bezienswaardigheden en attracties, die ons land rijk is. Daarbij ligt de nadruk op cultuur, natuur en historie.

Niet alleen voor de hedendaagse toerist en recreant biedt de door Belduna ontwikkelde formule een nieuwe en ideale bron van informatie. Ook voor die bedrijven, die zich op toerisme en recreatie als zakelijke activiteit richten, zal onze met zorg ontwikkelde dienst PuzzeltochtOnline een aantrekkelijke optie voor reclame-uitingen betekenen.

Belduna vestigt de aandacht op een steeds groter aantal fotogenieke Nederlandse regio's, steden en dorpen die een bezoek meer dan waard zijn en waarover je het nog vaak met familie, vrienden en buren zult hebben. Het is met opzet dat Belduna sommige toeristische toplocaties op deze website nog even buiten beschouwing laat. Op deze wijze wil Belduna haar steentje bijdragen aan de toenemende behoefte aan spreiding van de talloze bezoekers en aan de verlaging van de toeristische druk op de bekende hotspots.

Onze visie en missie


Uw gesprekspartner

Profielfoto Marco Durieux (Eigenaar Belduna)

Marco Durieux