Over Belduna

 

Logo Belduna

 

Profielfoto

 

Belduna werd op 1 oktober 2018 opgericht door Marco Durieux. Dit bedrijf, gevestigd in Katwijk (ZH), bedenkt en ontwikkelt toeristisch/recreatieve producten en diensten voor de Nederlandse markt waarin educatie en beleving centraal staan.

Mijn grootste passies zijn:

  • Het bezoeken van bezienswaardigheden (zoals: steden/dorpen met een historisch centrum, kastelen, musea, nationaal parken, etc.);
  • Het delen van kennis hierover;
  • Het fotograferen van mooie landschappen en historisch erfgoed;
  • Het bedenken, ontwikkelen en spelen van (bord)spellen.

Gedreven vanuit deze passies bedenk en ontwikkel ik - in overeenstemming met de gestelde klantwens - nieuwe toeristisch/recreatieve producten en diensten.

PuzzeltochtOnline

Belduna richt zich met haar dienst "PuzzeltochtOnline" op de ontwikkeling van auto-, fiets en wandelpuzzeltochten in Nederland. Doel is om toeristen en recreanten op een plezierige en attractieve wijze kennis te laten maken met de mooiste plekjes en de leukste bezienswaardigheden die ons land rijk is.

Adverteren

Voor bedrijven die zich op toerisme en recreatie als zakelijke activiteit richten, bied ik met PuzzeltochtOnline een exclusieve gelegenheid om snel en effectief in Nederland en Vlaanderen de aandacht op zich te vestigen d.m.v. advertenties.