Over Belduna

 

Logo Belduna

 

Profielfoto

 

Belduna werd op 1 oktober 2018 opgericht door Marco Durieux. Dit IT-bedrijf, gevestigd in Katwijk (ZH), ontwikkelt diensten op het snijvlak van toerisme, recreatie, educatie en marketing.

Binnen mijn bedrijf Belduna combineer ik vijf van mijn grootste passies:

  • erfgoedtoerisme;
  • educatie;
  • landschapsfotografie
  • (bord)spellen;
  • IT/Internet.

Doordat ik reeds van kinds af aan vele regio’s en steden in ons mooie land heb bezocht, beschik ik inmiddels over uitgebreide kennis van een groot aantal bekende en minder bekende bezienswaardigheden in Nederland. Deze gebruik ik nu als basis voor de ontwikkeling van mijn puzzeltochten.

Belduna biedt momenteel de volgende dienst aan:

PuzzeltochtOnline

Met "PuzzeltochtOnline" richt Belduna zich op de ontwikkeling van gratis puzzeltochten per auto, per fiets of te voet. Doel is om toeristen en recreanten op een educatieve en ontspannen wijze kennis te laten maken met de talrijke bezienswaardigheden en attracties, die ons land rijk is. Daarbij ligt de nadruk op cultuur, natuur en historie.

Belduna vestigt de aandacht op een groeiend aantal fotogenieke Nederlandse regio's, steden en dorpen die een bezoek meer dan waard zijn. Anders gezegd: een belevenis waaraan je nog lang met plezier zult terugdenken en waarover je nog vaak met familie en vrienden zult willen napraten. Het is met opzet dat Belduna sommige toeristische toplocaties, zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, op deze website nog even buiten beschouwing laat. Op deze wijze wil Belduna haar steentje bijdragen aan de toenemende behoefte aan spreiding van de talloze bezoekers en aan de vermindering van de toeristische druk op de bekende hotspots.

Adverteren

Voor bedrijven die zich op toerisme en recreatie als zakelijke activiteit richten, bieden wij met PuzzeltochtOnline een exclusieve gelegenheid om snel en effectief in Nederland en Vlaanderen de aandacht op zich te vestigen d.m.v. advertenties.

Ontwikkelen van puzzeltochten-op-maat

Belduna ontwikkelt ook toeristische puzzeltochten-op-maat voor musea, attractieparken, dierentuinen, hotels, restaurants, bungalowparken, etc.