Referenties

Wandelpuzzeltocht Chr. Basisschool "De Burcht", Valkenburg (ZH)

4 oktober 2018 - "Marco Durieux (Puzzeltochten Online) heeft voor onze school, in het kader van afscheid directeur W. Glasbergen, een tweetal prachtige puzzeltochten in Valkenburg Zh uitgezet. Zowel de kinderen als ouders en ook wij als school hebben hierdoor een prachtige ochtend meegemaakt. Door deze puzzeltocht is de kennis over Valkenburg bij de kinderen alleen nog maar meer toegenomen dan voorheen."

Kees Hoogendijk,
Adjunt-directeur,
Chr. Basisschool "De Burcht",
Valkenburg (ZH)

Autopuzzeltocht Langs de Koloniën in de Noordelijke Nederlanden

10 april 2018 - Met groot plezier heb ik met Marco samengewerkt om een puzzeltocht door het gebied van de Maatschappij van Weldadigheid te maken.

Marco is een enthousiaste man die kennis heeft van geschiedenis en die tekstueel heel sterk is. Hij heeft oog voor detail en kennis van wat mensen aantrekkelijk vinden. Mede door zijn goede planning hebben we samen een mooi product weten te maken binnen de vooraf gewenste planning.

We hebben alweer plannen voor een vervolg project!

Ik kan iedereen die serieus een mooie puzzeltocht (wandel, fiets of auto) in zijn gebied wil hebben van harte aanraden samen met Marco op te trekken.

Jeanine van der Zijden,
Eigenaresse,
B&B "Hoeve Morgenster",
Doldersum (Dr.).

Wandelpuzzeltocht Leiden

9 februari 2018 - Toen ik voor het eerst kennis maakte met PuzzeltochtOnline was ik bang dat de ontwikkeling van een toeristische wandelpuzzeltocht door Leiden mijn restaurant veel geld zou kosten en daarmee zou leiden tot een financiële flop. Gelukkig bleek dit niet het geval te zijn.

Tot mijn verrassing kreeg ik zelfs de mogelijkheid om een gratis proefperiode voor de duur van drie maanden met PuzzeltochtOnline af te sluiten. Dit heeft mij definitief over de streep getrokken om in zee te gaan met deze unieke toeristische dienst.

Het resultaat van de wandelpuzzeltocht door Leiden is voor mijn restaurant, na twee weken, nog niet te meten, maar voor het komende hoogseizoen verwacht ik er veel van.

Belangrijk aan de dienstverlening van PuzzeltochtOnline is dat de eigenaar van deze dienst, Marco Durieux, persoonlijk bij mij langskomt, makkelijk bereikbaar is, vriendelijk overkomt en duidelijke afspraken maakt.

Als tevreden restauranthouder beveel ik van harte de diensten van PuzzeltochtOnline bij mijn relaties aan.

Melvin Dekker,
Bedrijfsleider,
Restaurant "Waag Leiden",
Leiden.